Cursa Popular

Des del Club UPC-O volem animar-te a què descobreixis l'Orientació participant a la Cursa Popular que organitzem el proper 28 de setembre a Rasos de Peguera (el Berguedà), per això t'expliquem breument en què consisteix una Cursa d'Orientació.

Primer de tot, però, volem respondre dues preguntes que potser et passen pel cap si encara no saps ben bé què és això de l'Orientació.

Per participar en una Cursa d'Orientació he d'estar en bona forma física?

No cal. L'orientació és un esport sense límit d'edat. Hi participen persones des de 4 fins a més de 70 anys. Es poden fer corrent o caminant, el ritme de la cursa el posa cada participant.

Per participar en una Cursa d'Orientació he de tenir bona orientació?

Què vol dir tenir bona orientació? Bàsicament, el què cal és ser observador i tenir capacitat de concentració. Només cal que miris al mapa i aixequis la vista per mirar i identificar els elements que tens el teu voltant. Per saber cap on mirar, l'únic que cal fer és col·locar bé la brúixola sobre el mapa, fent que coincideixin els Nords.

Ara sí, t'expliquem de què va la cosa en aquest enllaç.


Categories:

La Cursa Popular tindrà tres categories:
  • C1. Nivell mig-alt. Circuit per a orientadors més experienciats.
  • C2. Iniciació juvenil i adults. Circuit per a joves i adults que no coneixen l'orientació i volen provar-ho.
  • C3. Iniciació infantil. Circuit per a nens i nenes.
En ser categories populars, es permet realitzar-les en grup o en família. Recomanem que els grups no siguin de més de 6 persones.

Inscripcions i Pagaments:

Les inscripcions i pagaments es realitzaran a través del següent formulari:

http://inscripshop.com/popular-rasos-2014

Terminis:

El termini d'inscripcions sense recàrrec finalitza el divendres 19 de setembre de 2014 a les 23:59h. S'acceptaran inscripcions fora de termini i amb recàrrec el mateix dia de la cursa a partir de les 9:00h fins a les 9:45 al lloc de competició.

No es podran fer inscripcions del dissabte 20 al dissabte 27 de setembre

Assegurances:

Tots els inscrits hauran d'estar federats a la FCOC o a la FEEC (modalitats C, D o E). En cas contrari caldrà fer-se una llicència temporal el mateix dia de la cursa, per la qual cosa es necessita el número de DNI complet i la data de naixement. Els federats FEEC hauran d'enviar la llicència escanejada per correu electrònic o bé presentar-la el dia de la cursa; si no, se'ls cobrarà igualment la llicència temporal.

Preus de la Cursa Popular:
CATEGORIESFEDERATSNO FEDERATS 
(Cursa + assegurança)


Fins divendres 19/9/2014El mateix dia de la cursaFins divendres 19/9/2014El mateix dia de la cursa

Popular
Majors 18 anys
8€11€11€14€

Popular
Menors 18 anys
2€5€5€8€
SPORTIDENT:

El sistema de cronometratge de la Cursa Popular serà amb Sportident en totes les categories.

L'organització facilitarà gratuïtament una pinça en préstec a totes les persones que no disposin d'una pinça Sportident.


Per recollir les pinces deixades en préstec, caldrà adreçar-se a la zona d'inscripcions el mateix dia de la cursa. Com a fiança de la pinça caldrà deixar el DNI, que serà retornat al finalitzar la cursa, un cop es retorni la pinça a l'organització.

Per qualsevol consulta sobre les inscripcions us podeu adreçar via correu electrònic a clubupc@gmail.com.