Informació general

LOCALITZACIÓ

En aquest enllaç trobareu la localització de la zona de la Cursa.

COM ARRIBAR-HI

Des de Barcelona
Des de Girona
Des de Lleida
Des de Tarragona
Des d'Andorra i La Cerdanya

ACCÉS I RECEPCIÓ

La zona de recepció i el centre de competició (recollida de dorsals, inscripcions, incidències, informació, etc.) estaran situats darrere el bar que hi ha a l'entrada de l'estació de Rasos de Peguera.

La zona d'aparcament estarà formada pels els aparcaments de l'estació de Rasos de Peguera, així com pel aparcaments situats al lateral de la carretera BV-4243. Aquesta zona d'aparcament es troba molt a prop de la zona de recepció. L'accés al centre de competició i aparcament estarà senyalitzat amb cartells.Atenció! Tots aquells corredors que vulguin passar la nit a les autocaravanes als aparcaments de Rasos de Peguera, ho hauran de fer dins la zona delimitada a la imatge.

Al centre de competició hi podreu trobar una zona habilitada per clubs. Aquest espai estarà degudament senyalitzat, i es podrà fer servir per muntar les tendes del club. L'espai serà reduït, per la qual cosa agraïm a tots els clubs que en facin un bon ús i que el comparteixin de la millor manera.

Els corredors que s'hagin inscrit prèviament, trobaran a la zona de recepció el seu dorsal penjat en la corresponent zona habilitada per a la recollida de dorsals. Els corredors que no trobin el seu dorsal, hauran de passar per la zona d'inscripcions per resoldre les possibles incidències. Els corredors que vulguin fer noves inscripcions el mateix dia de la cursa, hauran de passar per la taula d'inscripcions (recordeu que només es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa per a les categories populars i que aquestes estaran subjectes a la disponibilitat de mapes).

Pels corredors de les diferents categories de la Cursa de Relleus, es realitzarà una explicació del funcionament del Campionat de Catalunya de Relleus a les 9:10h al mateix centre de competició.

Els participants a la Cursa Popular no iniciats rebran la informació, les indicacions i les nocions sobre el mapa necessàries a mesura que vagin arribant a la zona de sortida.SORTIDES

S'habilitaran dues zones de sortida i d'escalfament diferents en funció de la categoria de participació, totes dues degudament senyalitzades des del centre de competició.

Cursa de Relleus

La zona de sortides i la zona d'escalfament estaran situades al costat mateix del centre de competició. S'habilitarà una zona especial pel públic, de manera que tothom pugui gaudir amb l'espectacle de la sortida en massa dels participants (a les 9:30h per als primers rellevistes i a les 11:30h per als segons i tercers rellevistes, per als equips en què no hagin sortit encara)! No us les podeu perdre!!

Cursa Popular
Els participants de les diferents categories de la Cursa Popular aniran sortint esglaonadament a partir de les 10:00h des d'una sortida diferent convenientment senyalitzada en la mateixa zona de sortides, però separada de la de la resta de categories federades.

ARRIBADES

Tot corredor haurà d'adreçar-se a la zona de descàrrega de la tarja electrònica (SportIdent) en finalitzar la cursa, independentment de si s'ha finalitzat correctament el circuit o si és el cas de retirada de la competició.

Pels corredors de les diferents categories de la Cursa de Relleus, es realitzarà una explicació del funcionament del Campionat de Catalunya de Relleus a les 9:10h al mateix centre de competició, per tal de coordinar el relleu per al segon i tercer rellevistes.

ZONA D'ESPECTADORS

Per tal de gaudir de l'espectacularitat de la sortida i arribada del Campionat de Catalunya de Relleus s'habilitaran zones especials d'espectadors degudament senyalitzades. Comptem amb la participació de tots vosaltres per animar tots els participants.

SERVEIS

El dia de la cursa, tots els participants i acompanyants podran gaudir dels següents serveis, situats tots ells al mateix centre de competició:
  • Guarderia
  • Lavabo
  • Avituallament líquid i sòlid després de la cursa
  • Ambulància
  • Zona de tendes per clubs
  • Zona d'espectadors
CROQUIS


RECICLEM RESIDUS

Des del Club UPC-O apostem des del començament pel reciclatge de residus. Durant les curses de total el dia, generarem una gran quantitat de residus, sobretot plàstics, envasos i matèria orgànica. Fa mal a la vista veure com s'amunteguen papereres plenes d'ampolles d'aigua, etc. És per això que en l'organització de cada cursa dipositarem diferents punts de recollida selectiva de residus. Una vegada més, l'èxit d'aquesta iniciativa depèn en gran mesura de la implicació i col·laboració de tots els participants. Sense l'ajuda de tots, no ho podrem realitzar. Si us plau, doneu-nos un cop de mà.

Ah! I ajudeu-nos també a reciclar imperdibles! Si us plau, porteu els vostres propis imperdibles a la cursa.